Saturday, June 4, 2011

foto's Zwaan En Festival
Kom op zaterdag 21 mei van 12.00 tot 19.00 uur kijken naar de spetterende optredens van de Spaanse en Latijns Amerikaanse dansgroepen op het Mercatorplein. Kom luisteren naar de heerlijke meezingers en prachtige luisterliedjes van het Zwanenkoor en laat u verrassen door Illuseum in het Wonderlabyrint.

Drie bewonersinitiatieven zijn gebundeld in het unieke Zwaan en Festival en bieden doorlopend mooie en diverse optredens aan. Zo staat er een draaiorgel op de Jan Evertsenstraat die bekende hits speelt, komen de Frietcowboys op bezoek met supersnel zelfgemaakte patat en kunt u genieten van heerlijke meezingers en prachtige luisterliedjes met een lach en een traan. Het beloofd een spektakel te worden voor jong en oud.

Dit festival is georganiseerd door Illuseum, Groen Gras, Het Zwanenkoor en Centro Cultural de Hispanohablantes in samenwerking met Stadsdeel West.


Op het Mercatorplein temidden van de klanken van het naburige podium waar optredens van het Spaanstalig instituur en het Zwanenkoor optraden. Presenteerde het iLLUSEUM het Wonderlabyrinth met Kenzo Kusuda, Ramana, Beeby Rose , Grace de la Luna, SirDarkGreen, Cocky Eek, Hans de Wolf, Anna ,Elena Tiis, Alexander van der Woel, ook nodigden zij Murugalas Bakker Baard, De Frietcowboys en die intrigerende soundkapper ?! uit..

No comments:

Post a Comment